Klik op de afbeelding om te vergroten. 

Bewonersbijeenkomst 5 juli 2023

Tijdens de bewonersbijeenkomst begin 5 juli 2023 gaat de gemeente met Nieuwleusenaren in gesprek over de praatplaten en gaat hier vervolgens mee aan de slag.

Alle feedback wordt geanalyseerd en verwerkt in een Concept-Visiekaart. Dit concept legt de gemeente voor aan Nieuwleusenaren tijdens een bewonersbijeenkomst.

Vervolgens worden de plannen voor het eind van het jaar 2023 verder uitgewerkt tot een ‘Toekomstvisie Burg. Backxlaan en omgeving in combinatie met een passend Verkeersplan. Deze visie wordt vervolgens ter besluitvorming aangeboden aan de gemeenteraad.

Online aanmelden Bewonersbijeenkomst

Wandeling 24 april 2023

Inwoners konden maandag 24 april met wethouders Uitslag en Ramerman een wandeling maken door de Burg. Backxlaan. Zij konden in een open gesprek laten weten wat volgens hen kan verbeteren aan de Burg. Backxlaan inclusief de verkeersstromen en daarvoor ideeën inbrengen.

Enquête van 24 april tot 10 mei 2023

Gebruik onderstaande link of scan de QR-code met uw telefoon. Er liggen ook fysieke exemplaren van de enquête bij De Spil Nieuwleusen(externe link).

Ga naar enquête

Diepte-interviews en vragenlijst

Naast de wandeling en de vragenlijst, worden er op andere momenten ook diepte-interviews en (straat)gesprekken met inwoners en ondernemers gehouden. Al deze input samen wordt verwerkt tot ruimtelijke praatplaten met mogelijkheden voor de Burg. Backxlaan,omgeving en het verkeer.

Niet gevonden wat u zocht?