Babs Marieke Flierman

Foto Marieke Flierman Foto Marieke Flierman

Sinds 2010 ben ik buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand. Inmiddels heb ik al heel wat huwelijken voltrokken en doe dat iedere keer met heel veel plezier.

Het is heel speciaal om een bijdrage te mogen leveren aan zoiets persoonlijks als een huwelijk. Ik vind het erg leuk om op deze manier met zoveel verschillende mensen en echtparen in aanraking te komen en voor even een kijkje in hun leven te krijgen. Tijdens het voorgesprek dat ik met alle bruidsparen heb, vertrouwen zij me vaak hun hele geschiedenis toe. Het is iedere keer weer een uitdaging om hiervan een passende en persoonlijke toespraak te maken, met alle ruimte voor eigen inbreng van het bruidspaar zelf. Een fijn gesprek en een goede samenwerking is belangrijk voor een geslaagde toespraak.

Iets over mezelf.
Ik ben moeder van 3 kinderen. Met ons gezin wonen we nu bijna 4 jaar met heel veel plezier in Dalfsen. Naast fulltime moeder en BABS ben ik Voorzitter van de Ouderraad van de school waar de kinderen op zitten en sinds dit jaar (2013) ook toegetreden tot het bestuur, als Penningmeester, van een plaatselijke Gym- en Dansvereniging. In de vrije tijd houd ik ervan om met man en kinderen dingen te ondernemen. Te denken aan naar buiten de natuur in te trekken, film- en theater bezoeken en op vakantie gaan om zo in aanraking te komen met verschillen culturen en gewoonten.

Laatst aangepast: 20-03-2017
Afbeelding Gastheer en Gastvrouwen Afbeelding Gastheer en Gastvrouwen

Entente Florale Europe