Babs Paul van Engen

Foto Paul van Engen Foto Paul van Engen

Juist op 12-12-12 ben ik officieel met pensioen gegaan bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (kortweg De H.A.N.). Ik heb nu dus alle tijd om uw huwelijksspeech goed voor te bereiden.

Een heel groot deel van mijn werkzame leven ben ik in het onderwijs werkzaam geweest als docent Management en Organisatie. In toenemende mate heb ik daarbij een warme belangstelling ontwikkeld voor onderwerpen van meer filosofische aard en dus rond zingeving. Je kunt dan denken aan thema’s als Symbolen, de Tijd (van je Leven), GELUK, Mindfulness en Levensverhalen.

Het is steeds mijn bedoeling het bruidspaar op die bijzondere dag iets speciaals mee te geven. Ik hou van maatwerk en daarom besteed ik ook veel aandacht aan het voorgesprek. De hele ceremonie verloopt als het aan mij ligt licht en luchtig, maar het befaamde JAWOORD is natuurlijk wel een heel belangrijk en plechtig moment.

Ik sluit huwelijken vanaf 2006 en ik ben trouwambtenaar in twee gemeenten, te weten Dalfsen en Weststellingwerf. Ik ervaar het werken als buitengewoon ambtenaar als een eer en een groot voorrecht.

Paul van Engen, Noordwolde (Fr.)

Laatst aangepast: 20-03-2017
Afbeelding Gastheer en Gastvrouwen Afbeelding Gastheer en Gastvrouwen

Entente Florale Europe