Wat is het?

Voor het bezoek aan de zwembaden is in sommige gevallen een vergoeding mogelijk. Hieronder treft u deze mogelijkheden aan. 

1. Kindregeling

Informatie per 1 januari 2024

Bent u inwoner van de gemeente Dalfsen, heeft u kinderen in de leeftijd van 0 tot 18 jaar en heeft u een laag inkomen en vermogen? Dan kunt u mogelijk in aanmerking komen voor de kindregeling. De kindregeling maakt het mogelijk dat kinderen mee kunnen doen aan activiteiten op cultureel, maatschappelijk, sportief en recreatief gebied.

Kindregeling gemeente Dalfsen

2. Jeugdfonds Sport & Cultuur Overijssel

Zijn de kosten voor zwemles diploma A een probleem?

Misschien is dan een bijdrage uit het Jeugdfonds Sport Overijssel mogelijk.

De gemeente Dalfsen is aangesloten bij Jeugdfonds Sport Overijssel. Dit is een particuliere organisatie met als doel dat alle kinderen en jongeren (4 tot 18 jaar) lid moeten kunnen worden van een sportvereniging. Ook de kinderen en jongeren waarvan ouders/verzorgers dit niet kunnen betalen. Het fonds betaalt de contributie (en in bepaalde gevallen sportattributen) voor deze kinderen tot een maximum van € 225,-- per kind per jaar.

Richtlijnen Jeugdfonds Sport Overijssel

3. Tegemoetkoming zwemlessen voor volwassenen

Voor volwassenen vanaf 18 jaar is een financiële tegemoetkoming mogelijk voor het het kunnen behalen van het A- en B- diploma. De tegemoetkoming is maximaal € 310,00 en uitbetaling vindt plaats in twee delen.

Tegemoetkoming zwemlessen voor volwassenen

Contact

Heeft u gevonden wat u zocht?