Heeft u een betalingsachterstand? Er is hulp! 

Loopt u achter met uw betalingen? Heeft u moeite om overzicht te houden en opent u uw post liever niet? Praten over betalingsachterstanden is niet makkelijk. Toch is er hulp!

Neem contact met ons op, voor het te laat is. De schuldhulpverleners van gemeente Dalfsen helpen u graag om te zoeken naar een oplossing!

Online formulier Afspraak Schuldhulpverlening

Spreekuur

Ook is er elke dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur een spreekuur op het gemeentehuis. Wilt u graag dat we direct met u meekijken? U bent hier van harte welkom. 

Maak een gratis afspraak:

Wanneer mag ik contact opnemen met de gemeente?

U mag altijd contact met ons opnemen. Wij luisteren naar u en denken graag met u mee. U kunt ons bellen wanneer u problemen voorziet zodat we direct met u kunnen meekijken, maar ook wanneer u al langer in de schulden zit. We zijn er voor u!

Zit ik direct ergens aan vast?

Nee hoor! Wij kijken met u mee en willen graag, in overleg met u, kijken hoe we een oplossing kunnen vinden voor uw achterstanden. Al ons advies is gratis en vrijblijvend.

Hoe kom ik van mijn schulden af?

Een hulpverlener kijkt samen met u naar uw financiële situatie. Bijvoorbeeld omdat er achterstanden of dat u niet kunt rondkomen. Om tot een oplossing te komen wordt er een plan van aanpak gemaakt en met u besproken.

Ik ben ondernemer, kan ik mij ook aanmelden?

Ja, dat kan! Iedereen kan vrijblijvend contact met ons opnemen voor een gesprek.

Hoe lang duurt een traject?

Dat is afhankelijk van uw situatie. De schuldhulpverlener bekijkt uw persoonlijke situatie, en samen met u maken we een inschatting zodat u weet waar u aan toe bent.

Mag ik iemand meenemen naar het gesprek?

U bent vrij om mensen mee te nemen naar het gesprek.

Waar vindt het gesprek met de schuldhulpverlener plaats?

De afspraak kan zowel bij u thuis als bij ons op het gemeentehuis plaats vinden. Waar u zich het meest prettig bij voelt.

Wat kost een gesprek voor advies?

Het gesprek met de schuldhulpverlener is helemaal gratis!

Heeft u gevonden wat u zocht?