Buitengewoon Ambtenaren Burgerlijke Stand 

Vanuit de gemeente Dalfsen voeren de Buitengewoon Ambtenaren Burgerlijke Stand (BABS-en) de regie over uw huwelijksvoltrekking of partnerschapsregistratie. Zij verzorgen deze ceremonie op een persoonlijke en creatieve manier, afgestemd op uw wensen. Daarmee leveren zij een belangrijke bijdrage aan een onvergetelijke dag.

Op de pagina 'Huwelijk en geregistreerd partnerschap' vindt u alle informatie die nodig is voor de melding voorgenomen huwelijk.

Klik op de afbeelding voor meer gedetailleerde informatie.

 • John Tillemans

  Er zitten vele mooie dagen in een leven. En daar steken er dan ook weer een paar boven uit. De dag waarop twee mensen elkaar het ja-woord geven of een partnerschap aangaan, is zo'n topdag.

  Afbeelding Jon Tillemeans kijkend lachend naar camera
 • Johannes Rietman

  Samen met mijn vrouw en kinderen woon ik nu al weer ruim 5 jaar in het buitengebied van Oudleusen. Naast mijn dagelijks werk als dierenarts ben ik beschikbaar als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand.

  Afbeelding Johannes Rietman kijkt lachend naar camera
 • Alice Bijker

  Mijn naam is Alice Bijker, ik ben getrouwd met Harry en moeder van drie volwassen kinderen. Ik woon in Dedemsvaart en ben daar werkzaam in het regulier basisonderwijs als adjunct-directeur en groepsleerkracht.

  Afbeelding Alice Bijker blond haar en met bril
 • Elisabeth Metselaar-Schelhaas

  Mijn naam is Elisabeth Metselaar – Schelhaas, ik ben getrouwd met Mike en samen hebben we 2 dochters. Wij wonen in het dorp Dalfsen en sinds 2010 sluit ik met veel plezier huwelijken.

  Afbeelding Elisabeth Metselaar-Schelhaas kijkend naar de camera
 • Marieke Flierman

  Sinds 2010 ben ik buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand. Inmiddels heb ik al heel wat huwelijken voltrokken en doe dat iedere keer met heel veel plezier.

  Afbeelding Marieke Flier kijkend en lachend naar camera
 • Margot Uittenbogaard-de Smalen

  Ik heb altijd in het beroepsonderwijs gewerkt als docent en begeleider. Sinds 2002 ben ik ook trouwambtenaar en sluit ik graag huwelijken.

  Afbelding Margot Uittenbogaard-de Smalen kijkend en lachend naar camera

Niet gevonden wat u zocht?