Werkcafé

Werkcafé

Wil jij graag aan het werk, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Ben je niet tevreden met je huidige werk? Of wil je graag een diploma? Ontdek het werkcafé, nieuw in de gemeente Dalfsen.

Vragen stellen

Op het werkcafé kun je vrijblijvend allerlei vragen stellen over werk en opleidingen. Vragen als, hoe schrijf ik een sollicitatiebrief. Of hoe maak ik een CV? En waar vind ik geschikte vacatures?

Workshops en trainingen

Verder geven we workshops en trainingen met onderwerpen die jou kunnen interesseren. Zoals een workshop ‘hoe voer ik een sollicitatiegesprek?’ Of een loopbaantraining. Met bovenstaande vragen en meer helpen wij jou graag.

Wanneer en waar

Het werkcafé is er voor jou, voor alle inwoners van de gemeente Dalfsen. Loop vrijblijvend bij ons naar binnen en drink kosteloos een bakje koffie met ons.

Data, tijdstippen en lokaties

Activiteiten

Training: hoe maak je een CV? | 16 januari 2024

Een goed CV (curriculum vitae) is het halve werk, maar hoe doe je dat? En wanneer is een CV goed? Kom naar de training! Meld je van tevoren aan door een e-mail te sturen naar teamwerk@dalfsen.nl

Training: hoe voer je een sollicitatiegesprek? | 9 januari 2024

Wat kun je tijdens een sollicitatiegesprek verwachten? Hoe bereid je je goed voor? En hoe maak je een spetterende indruk? Kom naar de training en je krijgt antwoorden op al je sollicitatievragen. Meld je van tevoren aan door een e-mail te sturen naar teamwerk@dalfsen.nl.

Successen

Succesverhaal (17 oktober 2023)

Logo Werkcafé

“Vanochtend heb ik een sollicitatiegesprek gehad, het ging best goed. Zelfs zo goed, dat ze mij vanmiddag belden en vertelden dat ik de baan heb gekregen! Ik ben helemaal blij. Dank je wel voor je feedback en hulp bij de voorbereiding voor dit gesprek Joanne. Ook dank aan Barbara. Het eerste gesprek met jullie in het werkcafé heeft mij heel erg goed gedaan en het zetje gegeven om weer stappen te zetten.
Dus dank jullie wel.”

Heeft u gevonden wat u zocht?