Woningbouwplangebied Waterinkweg

Voor het dorp Lemelerveld wordt gewerkt aan een nieuw bestemmingsplan Waterinkweg. Nadat het bestemmingsplan door de gemeenteraad is vastgesteld, kan het bouwrijp maken van het gebied worden opgepakt. Afhankelijk van de planning voor het bouwrijp maken, kan een planning voor de kaveluitgifte worden gemaakt. 
Inschrijven voor bouwkavels is nog niet mogelijk. Wel kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief.

Woningbouwplangebied ten noorden Waterinkweg | Meer info

Aanmelden nieuwsbrief Waterinkweg

Belangstelling

Wij houden geen belangstellendenregistratie bij. Via deze pagina informeren wij over lopende en komende uitgiftes en de nog beschikbare kavels. Voor een actueel aanbod kunt u mailen naar wonen@dalfsen.nl

Aanvullende informatie

Wanneer u een bouwkavel of een projectwoning koopt van of via de gemeente Dalfsen zijn de verkoopvoorwaarden van de gemeente Dalfsen van toepassing. Deze zijn opgenomen in de overeenkomst. Een modelovereenkomst vindt u op de website.

De woning die u gaat bouwen moet voldoen aan eisen en regels die zijn vastgelegd in het bestemmingsplan, een beeldkwaliteitsplan en de Welstandnota. De bestemmingsplannen en van toepassing zijnde beeldkwaliteitsplannen zijn te bekijken op Ruimtelijkeplannen.nl of per 1 januari 2024 op Regels op de kaart - Omgevingsloket (overheid.nl)

Contact

Heeft u gevonden wat u zocht?