Muldersweg II - Oudleusen

De nieuwe uitbreidingswijk van Oudleusen grenst aan de huidige wijk Muldersweg, aan de noordzijde van Oudleusen. Er is in deze nieuwe wijk ruimte voor een zestal huurwoningen, zes CPO-starterswoningen (sociale sector) en een aantal twee-onder-een-kap en vrijstaande woningen (vrije sector). De verkoop van de eerste woning in de vrije sector heeft inmiddels plaatsgevonden. Ook is Woningstichting VechtHorst bezig met de ontwikkeling van de zes huurwoningen. De verkoop van de kavels voor de zes cpo woningen is nog niet gepland. De uitgifte van de overige vrije sector kavels vindt jaarlijks plaats. 

Gesloten - Inschrijving Muldersweg II 
 
Tot en met 14 januari 2024 kon u zich inschrijven voor bouwkavels in Muldersweg II in Oudleusen. Het gaat om 2 twee-onder-een-kapkavels en 1 kavel voor een vrijstaande woning. De drie kavels zijn via ons uitgiftesysteem toegewezen. Er zijn geen kavels resterend. 

Bouwkavels vrije verkoop | Gemeente Dalfsen

Belangstelling

Wij houden geen belangstellendenregistratie bij. Via deze pagina informeren wij over lopende en komende uitgiftes en de nog beschikbare kavels. Voor een actueel aanbod kunt u mailen naar wonen@dalfsen.nl

Aanvullende informatie

Wanneer u een bouwkavel of een projectwoning koopt van of via de gemeente Dalfsen zijn de verkoopvoorwaarden van de gemeente Dalfsen van toepassing. Deze zijn opgenomen in de overeenkomst.

De woning die u gaat bouwen moet voldoen aan eisen en regels die zijn vastgelegd in het bestemmingsplan, een beeldkwaliteitsplan en de Welstandnota. De bestemmingsplannen en van toepassing zijnde beeldkwaliteitsplannen zijn te bekijken op Ruimtelijkeplannen.nl(externe link) of per 1 januari 2024 op Regels op de kaart - Omgevingsloket (overheid.nl)(externe link)

Contact

Heeft u gevonden wat u zocht?